Βιογραφικό Κατσάρης Μιχάλης

ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ονομάζομαι Κατσάρης Μιχάλης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά. Αρχικά, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Ειδικός Εμπορείας και Διαφήμισης και στη συνέχεια ασχολήθηκα με τον τομέα της Λογιστικής.

Ασχολούμαι με τον χώρο της εκπαίδευσης από το 2003, όταν αποφάσισα να ανοίξω το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώση στην Σαντορίνη,  με σκοπό την παροχή ποιοτικών σπουδών ευρωπαϊκής γλώσσας για όλες τις ηλικίες των μαθητών.

Πολύ σύντομα, συνειδητοποίησα ότι το πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσω να υποστηρίξω τους μαθητές και τις οικογένειες τους ολιστικά. Έτσι, εκτός από την εκμάθηση αγγλικών και υπολογιστών, από το 2017, η Ευρωγνώση Σαντορίνης έχει αναπτύξει ένα δίκτυο υπηρεσιών για την υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες σε εκπαιδευτικό και ψυχοπαιδαγωγικό επίπεδο. Επιπλέον,  υποστηρίζει και καθοδηγεί τους γονείς να αντιμετωπίσουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τον γονικό τους ρόλο με αισιοδοξία και θετικότητα.

Πλέον, με χαρά, συνέπεια και ευθύνη αποφάσισα να διευρύνω τον τομέα της εκπαίδευσης σε προγράμματα δια βίου μάθησης. Σας παρουσιάζω, λοιπόν το ΚεΔιΒίμ Κατσάρης, το οποίο δραστηριοποιείται στην Σαντορίνη με στόχο να παρέχει υψηλές εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ώστε να στηρίξει τους ενήλικες να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της επαγγελματικής αγοράς.